Így várjuk a szezont – 1. rész

nemethl_miklosAz új bajnoki idény indulása előtt néhány nappal megkérdeztük játékosainkat, ki hogyan tekint a közelgő szezon elé. Sorozatunk első részében balszélsőnk, Németh László és ifjú kapuvédőnk, Miklós Gergő válaszolt néhány mondatban kérdésünkre.

Németh László:
– Először is azt érzem, hogy úgy erősödik a magyar bajnokság, hogy minden év elején elmondhatjuk, ez lesz az eddigi legerősebb szezon. Gyakorlatilag a két nagy csapatot leszámítva, bárki bárhol tud meglepetést okozni majd. Az edzőmérkőzésekből is le lehetett szűrni, hogy nagyon kiegyenlített a mezőny. Nagyon bízom benne, hogy jól fogunk szerepelni a bajnokságban, biztos vagyok benne, hogy a csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy minél előkelőbb helyet foglaljon el a tabellán év végén. Remélem, ebben az évben mindenki egészséges marad és egy egységes csapatot alkotunk. Nagyon jó felkészülésen vagyunk túl, ahol igen nagy hangsúlyt fektettünk a fizikai állóképességünk feljesztésére és természetesen a taktikai felkészülést sem hanyagoltuk el. Bizakodóan állok az idény elé!

Miklós Gergő:
– Én az új szezontól előrelépést várok a tavalyi bajnoki idényhez képest. Bízom benne, hogy hazai pályán is eredményesek leszünk, illetve idegenben megmarad a tavalyi jó szereplés. Egyénileg is szeretnék tovább fejlődni és komoly NB I-es kapussá válni.
.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.