Jó úton NB II-es csapatunk

baranyzs_smSzerdán a Pick Szeged ellen nyertek edzőmeccset, mely után folytatják a felkészülést a szezonnyitányra Bárány Zsolt edző irányításával. A tréner szerint amennyiben minden terveik szerint alakul az első ötben lehetnek.

Szerda 11 órától ismét felkészülési mérkőzésnek adott otthont az Eötvös-csarnok, NB II-es együttesünk fogadta a Pick Szeged ugyancsak NB II-ben érdekelt gárdáját. A mérkőzés jól alakult orosházi szempontból: az első sorunk hozta az elvárt játékot, és már 7-8 góllal is meglépett ellenfelétől, a második sor aztán – ahogyan Bárány Zsolt edző fogalmaz – „otthon maradt”, így elolvadt az előnyünk, egyenlíteni is tudtak a vendégek. Az újból visszaállt kezdőcsapat visszahozta a meccset és a hazai előnyt, és végül 32-30-as orosházi győzelemmel zárult az előkészülési mérkőzés.

– Hat felkészülési meccsen vagyunk túl, négy győzelemmel és két vereséggel. Úgy vélem, jól állunk, az NB I/B-s csapatokkal szemben is helytálltak a srácok, jó erőfelmérők voltak. Három NB II-es gárda ellen léptünk pályára, a Makót, a Félegyházát, és most a Szegedet is megvertük. Természetesen van még javítanivaló, de ha a második sor is hozza a megfelelő játékot, akkor az első ötben benne lehetünk a bajnoki sorozatban. Bízom benne, okultak a srácok a mai találkozóból – emelte ki Bárány Zsolt edző.

Megtudtuk, a srácok az iskolakezdés miatt ezentúl napi egy edzéssel készülnek a várhatóan szeptember 18-án startoló bajnoki szezonra.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.