Folytatás Belgrádban

kelecevic_logo_smHétvégén a szerb fővárosban, a Marinko Kelecevic Emléktornán folytatja a felkészülést az Orosházi FKSE-LINAMAR férfi kézilabda-csapata. A nemzetközi viadalon két mérkőzést játszik majd a zöld-sárga együttes.

A tragikus közlekedési balesetben fiatalon elhunyt Marinko Kelecevic nevét viselő alapítvány negyedik alkalommal rendezi meg a tornát a kézilabdázó emlékére. Az idei viadalra augusztus 20-21-én kerül sor a belgrádi Šumice sportközpontban, négy csapat részvételével.

A résztvevő együttesek:
HC Vojvodina (Szerbia)
HC Maccabi Tel Aviv (Izrael)
HC Borac m:tel (Bosznia-Hercegovina)
Orosházi FKSE-LINAMAR (Magyarország)

A torna programja:
Augusztus 20. (szombat)
15:30-16:45 Borac – Maccabi
16:45 Hivatalos megnyitó
17:30-18:45 Vojvodina – Orosháza

Augusztus 21. (vasárnap)
16:30-17:45 mérkőzés a 3. helyért
18:15-19:30 döntő

Az orosházi együttes pénteken utazik el a szerb fővárosba.


Marinko Kelecevic
kelecevic-marinkoA fiatal bosnyák válogatott kézilabdázó Belgrádban szenvedett végzetes motorbalesetet öt évvel ezelőtt, 2011. július 23-án. Marinko Kelecevic évekig légióskodott Magyarországon, játszott Debrecenben, majd a Fradihoz szerződött, ahol 2011-ben – Buday Dániel csapattársaként – NB I-es bronzérmet szerzett. Az Orosháza ellen két bajnoki találkozón 21 gólt lőtt. Bár figyelte a Veszprém is, 2011. nyarán edzője, Vladan Matic új csapatához, a szlovén Celjébe szerződött, ahol azonban sajnos már nem léphetett pályára. Bosznia-Hercegovina válogatottjában kilencszer szerepelt, ezeken a mérkőzéseken huszonhat gólt szerzett. Marinko Kelecevic mindössze 26 éves volt.


A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.