Szurkolói ankét

ofkse_logoAz Orosházi FKSE-LINAMAR törzsszurkolóival találkozott hétfőn délután az egyesület vezetése. Az elnöki tájékoztató után felmerült kérdéseikre is választ kaptak a drukkerek.

Vajer Tamás klubvezető köszöntötte a megjelent szurkolókat, majd tájékoztatást adott az elmúlt hetek legfontosabb történéseiről. Elsőként elmondta, hogy Az OFKSE együttműködési megállapodást kötött a magyar bajnok Hír-Sat BHC strandkézilabda csapattal, akik az idei bajnokságban már Orosháza nevét hordozva, városunkat képviselve szálltak harcba az aranyéremért (az együttműködés részleteiről hamarosan külön cikkben számolunk be – a szerk.).

Az elnök több értéknövelő beruházásról is beszámolt. A következő bajnoki szezonra korszerű, minden igényt kielégítő eredményjelző táblával gazdagodik az Eötvös-csarnok, emellett a küzdőtér burkolata is megújul, a pályára műanyagburkolat kerül, ami komoly minőségi változást jelent majd. Ezek a beruházások várhatóan az augusztusi végi felkészülési tornára már elkészülnek. Új konditerem kialakítása is folyamatban van, jelenleg a tervezési fázisban tart annak az ingatlannak az átalakítása, ahol a jövőben az egyesület sportolói erőnlétüket fejleszthetik majd kiváló körülmények között, a legkorszerűbb eszközök segítségével.

aaa

A klubvezetés tájékoztatta a szurkolókat

Vajer Tamás elmondta még, hogy az OFKSE a közelmúltban két új járművel, egy 9 személyes és egy 24 személyes kisbusszal gyarapodott, ezeknek segítségével a csapatok szállítását fogják gazdaságosabban és rugalmasabban megoldani.

Szó esett a klub utánpótlásáról is, az elnök részletesen bemutatta a rendszer felépítését, működését, hangsúlyozva: lépésről lépésre történő szisztematikus építkezésre van szükség ahhoz, hogy hosszú távú eredményeket tudjunk felmutatni az utánpótlás területén.

Az új bajnoki versenykiírással kapcsolatban Vajer Tamás elmondta, a rendszer változásával még jobban felértékelődik minden egyes mérkőzés szerepe, fokozott koncentrációra lesz szükség a bajnokság során ahhoz, hogy a csapat elérje a kitűzött célt, a középmezőnyt.

A találkozó végén a szurkolók tehették fel kérdéseiket az egyesület vezetésének.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.