Macedón válogatott érkezik

markoski_sm2Újabb igazolást jelentett be a mai napon az Orosházi FKSE-LINAMAR vezetése. Beálló posztról távozó kulcsjátékosaink pótlására ezúttal Macedóniából érkezik megoldás, válogatott kézilabdázóval erősödik együttesünk a következő szezonra.

A 26 esztendős Nikola Markoski a szkopjei HC Rabotnicki csapatától érkezik, de korábban évekig játszott a Vardar és a Metalurg Skopje együtteseiben is. A 197 centiméteres és 115 kilogrammos beálló kétszeres macedón bajnok és háromszoros kupagyőztes, emellett komoly nemzetközi rutinnal rendelkezik. 17 évesen már góllal mutakozott be a Bajnokok Ligájában, később is számos alkalommal szerepelt a BL-ben, a KEK-ben, az EHF-kupában és a Challenge-kupában. 25 válogatott mérkőzésen 35 gólt szerzett, ott volt a spanyolországi és a katari világbajnokságon, valamint a dániai és lengyelországi Európa-bajnokságon, a napokban pedig a 2017-es franciaországi VB-re kvalifikálta magát a macedón válogatottal.

markoski_nikola_04

Nikola Markovski rutinja jól jöhet az Orosházának (Fotó: derbi.mk)

Új játékosunk védekezésben és támadásban egyaránt jól használható, így komoly erősítést jelenthet érkezése. Nikola Markoski 1+1 éves szerződést írt alá az orosházi egyesülettel.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.