Így látták a pályáról – 4. rész

szeitl_pasztormÉvértékelő minisorozatunk negyedik felvonásában néhány mondat erejéig két fiatal játékosunk, Szeitl László és Pásztor Máté idézi fel az elmúlt idényt és tekint előre a következő bajnoki szezonra.

Szeitl László:
– Nagyon nehéz szezonon vagyunk túl, a mezőny rendkívül kiegyenlített volt ebben a bajnokságban. Sajnos több mérkőzést igen szoros küzdelemben buktunk el, jónéhányat hazai pályán. Jómagam sajnos elég kevés játéklehetőséghez jutottam, remélem ez a jövőben változni fog és több alkalmat kapok a bizonyításra. Keményen fogok dolgozni és mindent meg fogok tenni azért, hogy igazoljam: ott a helyem a csapatban.

Pásztor Máté:
– Csapatszinten úgy gondolom, hogy jó volt a nyári felkészülésünk, ősszel azonban nagyon belealudtunk a bajnokságba, itthon egy pár meccset elvesztettünk, ami fontos lett volna a felsőházba kerüléshez. Télen aztán átalakult a keret, nagyon motiváltan vágtunk neki a bajnokságnak, próbáltunk minél többet kihozni magunkból. Személy szerint kevesebb lehetőséget kaptam, de próbáltam ezekkel élni, jövőre még motiváltabban indulok neki, kőkeményen edzeni és minél jobb teljesítményt nyújtani.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.