Így látták a pályáról – 2. rész

kompi_geriKözelmúltban indított sorozatunkban élvonalbeli felnőttcsapatunk néhány tagját kértük meg arra, értékeljék pár mondatban a mögöttünk hagyott szezont. A folytatásban következzék ifjú kapuvédőnk, Miklós Gergő és jobbszélsőnk, Komporály Attila.

Miklós Gergő:
– Ez volt az első NB I-es szezonom, ahol állandó kerettag voltam. Nagyon fárasztó év áll mögöttünk. Mindenki jó helyet várt tőlünk, de ez sajnos most csak a 9. hely lett. Bízom benne, hogy jövőre tudunk javítani, és kárpótoljuk a vezetőséget és a szurkolóinkat. Rám kevesebb teher került, főként epizódszerepeket kaptam. De egyszer szeretnék húzóember lenni, aki a csapatot a hátán viszi, mint kapustársam, Herjeczki Balázs.

Komporály Attila:
– Mivel nekem első szezonom volt az NB I-ben, ezért nincs viszonyítási alapom, de nagyon kemény idény volt, és jövőre még keményebb vár ránk. A szezon elején szerintem jól indultunk, aztán több tényező miatt is nem jöttek az eredmények. Utána a téli szünetben volt pár nagyon jó igazolás és az eredmények is elkezdtek jönni. Szerintem ha azzal a csapattal kezdünk, mint amelyikkel végeztünk, akkor felsőházasok lettünk volna. Nagyon várom a jövő szezont és kíváncsi vagyok, hogy a csapat hogy alakul majd, mivel jövőre még nehezebb lesz! Az is tény, hogy ilyen bajnokság szerintem nagyon ritka, hogy 3-4 csapaton kívül bárki bárkit meg tudott verni otthon is és idegenben is. De mindemellett nagyon jó volt nekem, mivel sokat játszottam és megpróbáltam minden tőlem telhetőt megtenni! Kíváncsian várom a jövő szezont!

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.