Így látták a pályáról – 1. rész

nemethlaca_bazsiEzzel a címmel indítunk egy sorozatot, élvonalbeli felnőttcsapatunk néhány tagját kértük meg arra, értékeljék pár mondatban a mögöttünk hagyott szezont. Vezetőedzőnk és a klubelnök már kiemelték, nehéz idény áll a csapat mögött, melynél távozó és érkező játékosok is vannak már. Nézzük elsőként, hogyan látta az idényt hálóőrünk, Herjeczki Balázs és szélső játékosunk, Németh László.

Herjeczki Balázs:
– Egy újabb NB I-es szezont zártunk le Orosházán. Ilyenkor mindig egy kis ürességet érzek, nehéz leállni is, furcsa… Nem túlzás, ha azt mondom, hogy az idei bizonyult számomra a legnehezebb szezonnak az eddigiek során. Egy végtelenül kiegyenlített mezőnyben próbáltuk kihozni magunkból a legtöbbet. Akad bennem hiányérzet, de ez csak arra ösztönöz, hogy jövőre még keményebben harcoljunk! Szeretném megköszönni a hihetetlen támogatást a szurkolóinknak, amit egész évben adtak nekünk, és idegenben is otthon érezhettük magunkat, hála nekik!

Németh László:
– Nagy várakozással kezdtük el a felkészülést a szezonra. Az Üvegvilág Kupán szembesültünk először azzal, hogy mindegyik csapat nagyon erős lett. A bajnokság igazán sok meglepetést hozott. Az eddigi legerősebb volt, és egy-két csapat kivételével szinte minden együttes képes volt nyerni bárhol, és bárkitől kikapni otthon. Az alapszakaszban nem játszottunk meggyőzően itthon, sok értékes pontot veszítettünk. Ezt követően változás jött a keretben, már egy ütőképesebb gárdánk volt a rájátszásban. Én sajnos öt hónapig sérüléssel küzdöttem, ezért sokszor csak kintről láttam társaimat. Kíváncsian várom a következő szezont, mert a csapatok tovább erősödnek. Sok jó játékosunk távozott, de bízom abban, tudjuk pótolni őket.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.