Mérlegen a serdülők

pasztor_ocsi_2016Serdülő együttesünk Pásztor István edző irányításával vitézkedett az OSB-ben. Az orosházi fiatalok éves teljesítményének értékelésére kértük fel a csapat mesterét a bajnoki szezon zárultával.

– Augusztus hónapban napi három edzéssel kezdtük meg a felkészülést. A szezon folyamán heti hét edzésünk volt, ebből egy mérkőzés és két kondicionáló edzés. Az edzéslátogatottságunk 80-90 százalékos volt, a gyerekek csak tanulmányi és egyéb kötelező délutáni elfoglaltságaik miatt hiányoztak, de egyébként maximálisan odatették magukat – hangsúlyozta Pásztor István.

serdulo_2015

Az Orosházi FKSE serdülő együttese

– A bajnokság lebonyolítása teljesen más rendszerben történt mint eddig, három szakaszban játszottunk. Volt egy alapszakasz, amit egy középdöntő követett, majd az alsóházi rájátszásban folytattuk a bajnokságot. Itt február hónaptól kezdve már olyan szinten tudtunk játszani, hogy öt győzelemmel és egy vereséggel megnyertük a rájátszást, mindezt a legjobb játékkal és teljesen megérdemelten.

Blaskó

Blaskó Tamás (26) 128 góllal a leggólerősebb orosházi volt, Szabó Csanád (8) 125 góllal követi

– A csapatból öt játékos kerül fel az ificsapatba, küzülük hárman már rutinosak, hiszen egész évben játszottak az idősebbek között és ott maximálisan megállták a helyüket. Az U14-es korosztályból hat-hét játékos fog érkezni hozzánk, újra elkezdjük a csapatépítést és bízunk benne, hogy ugyanilyen eredményesek leszünk – vázolta fel a jövőt serdülőink edzője.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.