A NEKA érkezett Orosházára

ball_70A hétgólos vendégsiker a látottak alapján reálisnak mondható, de az orosházi srácok nagyot küzdöttek a vasárnap délutáni bajnokin.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Nemzeti Kézilabda Akadémia I. 31-38 (14-22)

NB I-es ifjúsági bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 100 néző. Vezette: Bozó, Mezei. Orosháza: Majdán – Zalai 10, Sütő 3, Bella 4, Zvolenszki 4, Novák 4, Blaskó 1. Csere: Wágner, Szigetvári, Németh, Kiss Axel 1, Szabó, Simon 4, Csányi. Csapatvezető: Bárány Zsolt.

Vasárnap délután itthon lépett pályára NB I-es ifjúsági csapatunk, melynek kispadján – az egri felnőtt mérkőzés miatt – Buday Dániel helyett ezúttal Bárány Zsolt ült. Hiányos kerettel vágtak neki a találkozónak az orosháziak, ráadásul a NEKA igen nagy sebességgel kezdett. A 10. percben 4-8, a 18. percben 8-14, míg a 26.-ban 13-17 állt az eredményjelzőn. Innen a vendégek megszórtak minket öttel, mi csak egyszer találtunk be, így alakult ki a 14-22-es félidő.

Zalai Csanád (31) tíz góllal terhelte meg az ellenfél hálóját (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

Zalai Csanád (31) tíz góllal terhelte meg az ellenfél hálóját (Fotó: Rajki Judit – OrosCafé.hu)

A második játékrészre már egy jóval koncentráltabb orosházi gárda futott ki, mely tudta tartani a különbséget. A 39. percben 22-27, a 49.-ben 26-32 volt az állás. Az 53. percre alakult ki a tízgólos különbség a két csapat között, de a mieink nem kerültek „padlóra”, az 58. percben 31-37 állt az eredményjelzőn, majd az utolsó szó jogán az ellenfél még betalált, és állította be a végeredményt. A hétgólos különbség a látottak alapján reálisnak mondható.

Bárány Zsolt csapatvezető: – Örülök, hogy ilyen nagyot küzdött a csapat, főleg a második félidő volt emlékezetes, ekkor egyenrangú partnerei voltunk a NEKA-nak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.