Ötéves sorozatot szeretne megtörni a Gyöngyös

debreA K&H férfi kézilabda liga alsóházi rájátszásában szombaton a Gyöngyös együttese lép pályára Orosházán, ahol 2011 óta nem tudott győzni, így most egy hosszú sorozat megtörésére készül Debre Viktor együttese – írja a gykk.hu.

A Komló legyőzésével a B.Braun Gyöngyös csapata megszerezte első sikerét a férfi kézilabda bajnokság alsóházi rájátszásában, aminek köszönhetően előrelépett a tabella ötödik helyére. A verseny azonban rendkívül szoros, minden pontnak óriási jelentősége van, így a szombaton, Orosházán megszerezhető két pont is nagyon kell a gyöngyösieknek. A Komló ellen öt gólt szerző Kovacsics Péter reméli, meg is tudják szerezni.

– Nagyon jó érzés volt újra győzni a hazai közönségünk előtt, így jó hangulatban készülhetünk az Orosháza ellen. Már Balmazújvárosban is jól játszottunk, de ott a végén valamiért teljesen begörcsöltünk. Ezt el tudtuk kerülni a Komló ellen, és el kell kerülnünk az Orosháza elleni meccsen is.

Debre Viktor vezetőedző szerint a múlt heti győzelem lendületet adhat csapatának.

 Mindenképpen lendületet kell, hogy adjon. Balmazújvárosban, a listavezető ellen is bebizonyítottuk, hogy sehol sem vagyunk mi esélytelenek. Nincs mese, mindenhol úgy kell pályára lépnünk, hogy nekünk nyernünk kell.

A Gyöngyös idei mérlege kedvező az Orosháza ellen, az alapszakasz hazai mérkőzését megnyerték, idegenben pedig egy pontot szereztek. A B.Braun Gyöngyös 2011 óta íródó történetében győzniünk még nem sikerült Orosházán, minden alkalommal döntetlenre végeztek, így elérkezettnek látják az időt, hogy megtörjék ezt a sorozatot, és ezúttal egy helyett két ponttal térjenek haza. Az Orosháza azonban jó formában várják a szombati meccset, két döntetlen és egy vereség mellett három győzelem a hazai csapat mérlege.

K&H férfi kézilabda liga,
rájátszás a 7-14. helyért, 7. forduló
Orosházi FKSE-LINAMAR – B.Braun Gyöngyös
2016. április 30. (szombat) 18:00 óra
V.: Herczeg P., Südi P.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.