U12: jó úton a bajnoki cím felé

kidball_2A Badó László régió bajnoki címéért mérkőztek az OFKSE U12-esei vasárnap az Eötvös-csarnokban. Az orosházi fiúk nem okoztak csalódást a hazai közönségnek, két magabiztos győzelmet arattak, így veretlenül várhatják a folytatást.

Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Pick-Tigrisek CSUKE 22-15 (12-5)
Orosháza: Paulik Levente (kapus), Furka Zsombor 1, Janowszky Botond 5, Bordás István, Borbély Levente 2, Nadicsán Marcell 7, Szabó Máté 1, Bódai Szabolcs, Jónás Bence 1, Dimák Balázs 4, Hegedűs Márk 1, Fodor Gergő.

Orosházi FKSE – Kecskeméti Sportiskola 2. 17-7 (10-4)
Orosháza: Paulik Levente (kapus), Furka Zsombor, Janowszky Botond 5, Bordás István 1, Borbély Levente 1, Nadicsán Marcell 3, Szabó Máté, Jónás Bence, Dimák Balázs 3, Hegedűs Márk 2, Fodor Gergő 1, Szőke Tamás 1, Jancsik Bendegúz.

Kovács Attila edző: – A fiúk betartották azt, amit megbeszéltünk a mérkőzések előtt, nagyon komolyan vettük a meccseket és így már az elejétől fogva megnyugtató előnyben kézilabdáztunk, két magabiztos győzelmet arattunk. Igyekeztünk ugyanannyi játéklehetőséget adni minden játékosunknak, ez volt a legfontosabb a mai napon. Örülök neki, hogy ismét bemutatkozott egy újonc a csapatunkban! Gratulálok a srácoknak a győzelmekhez! Köszönöm a segítséget Soós Petinek és Nagy Attilának!

A fiúk négy mérkőzésből négyet nyertek, folytatás május 22-én Csongrádon, ahol a régióbajnoki cím sorsa is eldől majd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.