Élen zártak a serdülők

_ball_01Utolsó rájátszásbeli mérkőzését győzelemmel zárta az orosházi serdülő együttes. Pásztor István tanítványai a Békési FKC második csapatának legyőzésével és alsóházi elsőséggel búcsúztatták az idei bajnoki szezont.

Orosházi FKSE – Békési FKC II. 31-29 (16-16)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, rájátszás az 5-8. helyért, Orosháza, 72 néző. V.: Nika, Pertovszki. OFKSE: Varga, Boldizsár (kapusok), Eszes, Csányi R. 2, Kurta, Andrikó 3, Blaskó 8, Szabó Cs. 7, Kiss Axel 4, Deák, Földi, Balogh I. 3, Kéri, Kollár 2, Szemenyei 2, Garai. Edző: Pásztor István.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/1, ill. 2/2.

Pásztor István: – Úgy gondolom, hogy beérett a munkánk gyümölcse, az augusztusban elkezdett munka most teljes mértékben kiteljesedett mind támadásban, mind védekezésben. Magabiztosan tudtuk végigjátszani az 50 percet, minden játékos maximálisan hozzátette a csapat teljesítményéhez azt, amit elvártam tőlük. Ezúton is szeretnék sok sikert kívánni azoknak a játékosoknak, akik a jövőben az ificsapathoz fognak csatlakozni, bízom benne, hogy ott is ugyanilyen sikeresek lesznek és ugyanilyen alázattal fognak dolgozni, mint nálam. Még egyszer gratulálok a csapatnak és köszönöm a szurkolóknak a biztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.