A NEKA II. ellen folytatta ificsapatunk

ball_99A győzelem nem sikerült Balatonbogláron, de Buday Dániel edző szerint jó úton járnak. Jövő hét vasárnap érkezik a Balatonfüred együttese.

NEKA II. – Orosházi FKSE-LINAMAR 38-31 (19-16)

NB I-es ifjúsági férfi kézilabda-mérkőzés, Balatonboglár, Urányi János Sportcsarnok, 60 néző. Vezette: Burghardt L., Burghardt R. Orosháza: Rákóczi, Majdán (kapusok), Wágner, Kristofóri, Simon 6, Zvolenszki 1, Novák 8, Sütő 1, Szigetvári, Bella 5, Zalai 7, Kiss Axel 1, Blaskó 2. Edző: Buday Dániel. 

Csütörtökön idegenbeli mérkőzéssel folytatta a bajnokságot Buday Dániel vezette ifjúsági csapatunk, a Nemzeti Kézilabda Akadémia másodi csapata ellen léptek pályára. Összességében jó játékot mutattak a srácok: a mérkőzésen javarészt 2-3 gól volt a különbség a vendéglátók javára, és bár a második félidőben héttel is meglépett az ellenfél, visszajöttek a meccsbe az orosháziak. A végén aztán a fáradtság is kiütközött, többször csak kapufáig jutottunk, így alakult ki az újbóli hétgólos előny, ami egyben a nagy különbségű győzelmet is jelentette a NEKA II. csapatának.

A hozzáállásért, harcosságért dicséret illeti a mieinket, a játékon még van mit javítani, de a tréner is úgy látja: egyszer beérik a munka gyümölcse.

Buday Dániel edző: – Úgy vélem, jó úton járunk. Ha a gyermeteg hibáinkat a folytatásban kit tudjuk javítani, ez a pontokban is megnyilvánul majd.

Ahol erre a következő lehetőség mutatkozik: április 3. vasárnap 12:00 Orosházi FKSE-LINAMAR – Balatonfüredi KSE.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.