Kecskeméten indított U23-as csapatunk

ball12Nem jól sikerült a rajt, jobbak voltak a hazaiak, ám trénerünk bizakodó a folytatást tekintve.

KTE-Kisokos – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 32-21 (15-10)

NB I/B-s felnőtt férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés, Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Búza, Cseszregi. Orosháza: Lipták, Kurán (kapusok), Héjja 1, Nagy A., Sztojanov 1, Sándor 4, Jancsó 2, Jóga 1, Pásztor M. 1, Soós 1, Pámer, Branyiczki, Bella 3, Szeitl, Knevezic 7, Pásztor Á. Edző: Bárány Zsolt.
Kiállítások: 8, ill. 8 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/4.

Február 5-én az NB I/B-s felnőtt bajnokságban szereplő U23-as gárdánknak is elkezdődött az idei pontvadászat, akárcsak ifjúsági csapatunk, Bárány Zsolt legénysége is idegenbe utazott, ők Kecskemétre.

A hazaiak léptek fel kezdeményezőbben az elején, sőt, igazából az egész találkozót tekintve ők voltak meccsben. Az első játékrészben még tartották magukat a mieink, látszott, hogy akarnak, küzdenek a srácok, azonban gyakran mutatkozott tanácstalanság a játékon, főként támadásban. Gyakran akarták egyéni akciókkal megoldani a helyzeteket, a szünetre ez ötgólos hátrányt hozott.

aaa

Marko Knezevic (26) ismét gólerősen játszott (Fotó: www.facebook.com/ktekezilabda)

A második játékrészben sajnos ez a tendencia tovább erősödött, felőrölte magát a védekezésünk, könnyedén hozta a találkozót a hazai gárda.

Bárány Zsolt edző: – Tisztában voltunk azzal, hogy nem nekünk áll a zászló, mindenki próbálta hozni a maga részét, azonban az akarásnak nyögés lett a vége, és néhány játékosnál fegyelmezetlenség is volt. Bízom abban, jövő hétre összekapjuk magunkat.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.