Újabb erősítés érkezett

zabic_smBeálló poszton is erősített az Orosházi FKSE-LINAMAR együttese a tavaszi szezonra. A szlovén Igor Zabic a lengyel Szuperligából, a WKS Slask Wroclaw csapatából érkezik a Viharsarokba.

A 23 éves Igor Zabic 2015 nyarán kölcsönbe került a Celje együttesétől a Wroclaw csapatához, ahonnan most Orosházára teszi át székhelyét. A 201 centiméter magas, 100 kilogrammos beálló ősszel a lengyel elsőosztályban 10 mérkőzésen 70 gólt szerzett. Korábban a Celje csapatával a KEK-ben és a Bajnokok Ligájában is szerepelt, a szlovén együttesben egyebek mellett Gasper Marguc, Stefan Cavor és Lékai Máté csapattársa volt. Igor a lengyelországi kitérőt megelőzően a 2014-15-ös szezont a Maribor együttesében töltötte, akikkel az EHF-kupában is bemutatkozhatott.

Igor Zabic

Igor Zabic

Korosztályos válogatottként is szép sikereket mondhat magáénak új játékosunk, 2012-ben a szlovén U20-as együttessel Európa-bajnoki bronzérmet szerzett, de a 2013-as U21-es világbajnokságon szereplő szlovén csapatnak is oszlopos tagja volt.

A Celje együttese Igor Zabicot kölcsönszerződés keretében fél éves időtartamra, a tavaszi szezon végéig bocsátotta az Orosházi FKSE-LINAMAR rendelkezésére.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.