Aranyszombat, aranyvasárnap

Az elmúlt hétvégén igazi nagyüzem volt az Orosházi FKSE utánpótlás csapatainál. Mezőhegyesről és Adáról is tornagyőztesként tértek haza a fiúk.

U12-es “B” gárdánk szombaton Mezőhegyesen, az Adventi Kupán szerepelt, ahol a gyerekek tornagyőzelemmel zárták a viadalt. A csapatot NB I-es ifjúsági együttesünk játékosa, Zvolenszki Attila vezette sikerre.

A tornagyőztes U12-esek

Zvolenszki Attila: – Nagyon jól küzdöttek a fiúk és nagyon nagy csapatmunkával sikerült megnyernünk a tornát. Az ellenfél erősebb, nagyobb termetű és idősebb játékosokból állt, de a srácok nem ijedtek meg a kihívástól és összeszedett játékkal – valamint a hetespárbajnál kisebb szerencsével – nyerni tudtunk. Gratulálok a srácoknak és köszönet a szurkolóknak, akik elkísértek minket.

* * *

U9-es és U14-es korosztályaink Adára utaztak, ahol vasárnap a hagyományos Mikulás-kupán léptek pályára. Kósa Balázs U9-esei aranyéremmel,  a Héjja Ádám által irányított 14 évesek pedig egy 4. helyezéssel tértek haza a tornáról.

Az orosházi különítmény Adán

A kupagyőztes U9-es csapat tagjai: Tóth Nándor, Szilasi-Horváth Márk, Szénási Vendel, Janowszky Soma, Somogyi Szabolcs, Kiss-Horváth Bence, Császár Áron, Anda Ákos, Farkas Máté, Tóth Attila. A torna legjobb játékosának az orosházi Janowszky Somát válaszották.

Kósa Balázs: – Hat csapat vett részt a tornán, öt mérkőzést kellett lejátszanunk fél napon belül. A végére már nagyon elfáradtak a fiúk, de ennek ellenére minden mérkőzésünket meg tudtuk nyerni és így megérdemeltük a kupát. Egy kicsit mások voltak a szabályok, mint amihez itthon hozzá vagyunk szokva, de gyorsan alkalmazkodtak a gyerekek. Minden játékosnak gratulálok.

Héjja Ádám: – A körulmények miatt csak 12 fővel tudtunk kimenni a tornára, a fiúk jól teljesítettek, megvolt bennük a küzdés és a győzni akarás, ezért csak gratulálni tudok nekik. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.