U12: folytatás a felsőházban

Az eredményes alapszakaszbeli teljesítményének köszönhetően az OFKSE U12-es csapata a Badó László utánpótlás régió felsőházában folytathatja a gyermekbajnokság küzdelmeit. Vasárnap hazai pályán szerepeltek Soós Péter edző növendékei.

Az Orosháza együttese előbb magabiztosan győzte le a kecskeméti sportiskolásokat, majd csak nagy csatában maradt alul a Pick Szeged második csapatával szemben. Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Kecskeméti Sportiskola 2. 30-7 (15-3)
OFKSE: Jónás Balázs, Paulik Levente, Szabó György (kapusok), Fodor Gergő, Furka Zsombor 1, Hegedűs Márk, Janowszky Botond 3, Nadicsán Marcell Tas 7, Jónás Bence 5, Dimák Balázs 2, Bódai Szabolcs 2, Borbély Levente 5, Szabó Máté 4, Bordás István 1.

Pick Szeged 2. – Orosházi FKSE 22-18 (13-11)
OFKSE: Jónás Balázs, Paulik Levente, Szabó György (kapusok), Fodor Gergő 1, Furka Zsombor 2, Hegedűs Márk 2, Janowszky Botond 3, Nadicsán Marcell Tas 1, Jónás Bence 2, Dimák Balázs 3, Bódai Szabolcs, Borbély Levente, Szabó Máté 4, Bordás István.

Soós Péter csapata a felsőházban küzd tovább (Fotó: Rajki Judit – OrosCafé.hu)

Soós Péter edző: – Nem tudtuk, hogy az ellenfeleink milyen erőt képviselnek, az első meccsen nagy különbségű győzelmet arattunk, a második mérkőzésen a Pick Szeged gárdáját fogadtuk, tudtuk nem lesz egyszerű. A gyerekektől annyit kértem, hogy hazai pályán vagyunk, mutassuk meg a közönségnek, hogy egy jó csapat vagyunk. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy álomba illően védekeztünk, hihetetlen pontosággal. Sajnos amiért megizzadtunk védekezésben, azt a támadást nem tudtuk mindig gólra váltani, becsúszott néhány technika hiba, emiatt alulmaradtunk a küzdelemben. Úgy érzem így ki lehet kapni, emelt fővel végigküzdve a mérkőzést. Nagyon büszke vagyok a gyerekekre a vereség ellenére is és gratulálok nekik.

Folytatás január 17-én, vasárnap 09:00 órától Szegeden.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.