Sikeresen szerepeltek a legkisebbek

Az Orosházi FKSE U7-es és U8-as csapatai december 6-án Tiszaföldváron a Mikulás-kupán szerepeltek. Mindkét utánpótlás együttesünk kiválóan szerepelt a villámtornán.

U7
Németh Dóra edző: – Az egy napos tornán a Tiszaföldvár VSE, a Balmazújváros 1. és a Balmazújváros 2. csapatai ellen léptünk pályára. A mérkőzések körmérkőzésszerűen zajlottak. Mindhárom meccsünket fölényesen nyertük. Az eredmények az összesítésben számszerűleg nem számítottak, viszont ha értékeltük volna, akkor veretlenül a csapat első helyen végzett. Az eredményhirdetés mindenki számára elégtételt nyújtott, hiszen ezen a napon aranyéremmel és egy-egy csoki mikulással térhettek haza a csapatok.

Nagyon jól tudták alkalmazni az edzéseken begyakorolt technikai elemeket. Jól érezték magukat a gyerekek. Sikerélményekkel teli napot zártunk.

U7

A csapat tagjai: Ambrus Bence, Ambrus Máté, Szikora Zsombor, Szabó Máté, Pásztor Zsombor, Prozlik Patrik, Skora Áron, Nagy Dávid, Szénási Álmos.

Az orosházi gyerekek kiválóan szerepeltek a tornán.

U8
Kósa Balázs edző: – Jó hangulatú kupán sikerült részt vennünk. Mind a három mérkőzésen jól teljesítettek a fiúk és a legfontosabb az volt, hogy az összes játékos hozzá tudott tenni valami plusz dolgot a meccsekhez.

U8

A csapat tagjai: Pásztor Zalán, Pásztor Kornél, Gelegonya Bence, Somogyi Szabolcs, Mester Zalán, Petróczki Botond, Fehér Attila, Kőrösi Richárd.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.