NB I ifi: a bajnokesélyes ellen

A csütörtök esti mérkőzésen vereséget szenvedett csapatunk, a folytatásban a Veszprém és a Gyöngyös együttese következik.

NEKA I. – Orosházi FKSE-LINAMAR 46-25 (24-16)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Balatonboglár, 65 néző. Vezette: Bazsó, Pánczél. Orosháza: Majdán, Rákóczi (kapusok), Novák 4, Wágner, Szigetvári, Sütő 3, Kiss Alex 5, Kristofóri, Bella 2, Zalai 4, Andrikó, Kiss Axel 2, Simon 5. Edző: Buday Dániel.

A bajnokság legerősebb gárdájának otthonában, a NEKA I. ellen lépett pályára csütörtök este ifjúsági együttesünk Balatonbogláron. Az első félidő 25. percéig jól is tartották magukat a srácok, majd a csapatot sújtó újabb sérülések megpecsételték a mérkőzés sorsát.

A második játékrészben már megmutatkozott a két csapat közötti különbség, a mieink közül pedig mindenkinek játéklehetőséget adott Buday Dániel edző. Támadásaink jól működtek, a védekezéssel azonban voltak problémák, így a vége magabiztos, nagyarányú hazai siker lett.

Buday Dániel edző: – Igyekeztek becsülettel helytállni a fiúk. A Veszprém és a Gyöngyös vár még ránk, bízunk abban, jól tudjuk zárni a félévet.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.