OSB: szép búcsú az alapszakasztól

Több jó egyéni teljesítménnyel és a kapuban a remek napot kifogó Rákóczi Gáborral sikerült legyőznünk a Szeged csapatát.

Orosházi FKSE – Pick Szeged II. 19-17 (9-11)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 100 néző. V.: Horváth D., Kovács P. OFKSE: Rákóczi, Varga (kapusok), Szabó Cs. 5, Blaskó 2, Andrikó 4, Balogh I. 4, Kollár 1, Kurta Á., Csányi Z., Szemenyei, Kiss Axel 3, Földi, Cvitkó, Eszes, Tatai, Vincze. Edző: Pásztor István.
Kiállítások 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 4/3.

Pásztor István: – Jól kezdtük a mérkőzést, a támadásaink rendre eredményesek voltak, kemény hatos falas védekezésünk egy ideig jól működött. Aztán az első játékrész második felében bentragadtunk a hatoson és több távoli gólt kaptunk. Jól jött a szünet, a második félidőben már azt a játékot játszottuk, amit megbeszéltünk, illetve gyakoroltunk. Több jó egyéni teljesítménnyel és a kapuban a remek napot kifogó Rákóczi Gáborral sikerült legyőznünk a Szeged csapatát. Bízom benne, hogy ez egy jó alap lehet a további folytatáshoz.

Szabó Csanád 5 gólt lőtt a Szegednek (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

Az Országos Nyílt Serdülő Bajnokság küzdelmeit az alapszakasz zárultával a rájátszásban folytatja az Orosházi FKSE együttese. December elején még két mérkőzést játszanak az OSB fiú H-2 csoportban, így a helyezések még nem dőltek el, a további programról később adunk tájékoztatást.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.