Békés-kupa: jól szerepeltek a legkisebbek

U7-es és U8-as szivacskézilabdás csapataink hétvégén Békésen jártak, ahol a Békés-kupa felkészülési tornán mérhették össze tudásukat megyénk legjobb korosztályos együtteseivel.

Az U7-es korosztályunk első két mérkőzésén nagy különbségű győzelmeket aratott, majd kétszer is csupán hajszálnyival, egy-egy góllal maradtak alul a tornagyőztes Békés ellenében. Orosházi eredmények:

Gyula – Orosháza 0-24 (0-16)
Orosháza – Békéscsaba 25-1 (9-0)
Békés – Orosháza 13-12 (9-4)

Az 1. helyért:
Békés – Orosháza 17-16 (10-10)

A csapat tagjai: Ambrus Bence, Ambrus Máté, Szikora Zsombor, Szénási Álmos, Szikora Áron, Szabó Máté, Csányi Áron, Nagy Dávid, Prozlik Patrik.

Németh Dóra edző: – Ezen a hétvégén mind a 4 mérkőzésen szépen dolgoztak a gyerekek. Fegyelmezett játékkal játszottunk a meccseinket. A hibákat kijavítva dolgozunk tovább keményen. Hosszabb kihagyás után léptünk újra pályára, ami mindenképpen jól szolgálta a Gyermekbajnokságra való felkészülésünket.

* * *

U8-as gyerekeink is jól szerepeltek a megyei riválisok ellen, csak az ebben a korcsoportban is veretlenül záró Békés együttese tudott szoros mérkőzésen diadalmaskodni az orosházi fiúk ellen. Orosházi eredmények:

Orosháza – Békéscsaba “B” 18-8 (9-4)
Orosháza – Békéscsaba “A” 25-5 (12-4)
Békés – Orosháza 20-17 (9-9)
Orosháza – Gyula 20-11 (9-5)

A csapat tagjai: Pásztor Zalán, Pásztor Kornél, Gelegonya Bence, Somogyi Szabolcs, Petróczki Botond, Kőrösi Richard.

Kósa Balázs edző: – Nagyon jó és eredményes napot zártunk. Már nagyon várta a csapat, hogy újra játszhasson. Elégedett vagyok a látottakkal. A jövőben próbáljuk a technikai hibákat kijavítani.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.