Jézuska Járat – Buday Dani is csatlakozott

Akárcsak az elmúlt esztendőben, idén is a jótékonysági kezdeményezés mellé állt kiváló játékosunk. Csapatkapitányunk azt mondja, segíti a programot, ahogy csak tudja. Csatlakozzunk mi is!

Az idei a harmadik év, hogy elindul a Jézuska Járat. A cél egyszerű: örömet okozni a nehéz helyzetben lévő családok gyermekeinek. A Jézuska Járat azonban nem egyszerűen az adományokról szól, hanem a kívánságok valóra váltásáról, hiszen az ajándékok személyre szabottak, az angyalkák segítségével – írja az OrosCafé.hu. Sok gyermek kívánsága vár megvalósításra, ők a gyermekjóléti központok gondozotti körébe tartoznak. Papírra vetették, hogy mit szeretnének, ezeket lehet valóra váltani.

– A jótékonysági akciót olyan példaképek támogatják, akik az adott városból származnak, vagy ott tevékenykednek. Így például közszereplők, élvonalbeli sportolók, színészek, hírességek csatlakoznak a mozgalomhoz, ezzel elősegítve a Jézuska Járat jótékonysági kampányának sikerességét. Decemberben főangyalkáink segítségével ünnepélyes keretek között megrendezzük az ajándékok átadást, melyet műsorszámok, beszélgetések és közös játékok színesítenek. Orosházára december 19-én érkezik a járat, és reményeink szerint sok-sok kívánság válik valóra – emelte ki Petrus Márta főszervező, aki a kezdeményezés ötletgazdája is.

Orosháza esetében Buday Dániel, felnőttcsapatunk csapatkapitánya is a kezdeményezés mellé állt, és segíti a program megvalósulását.

– Tavaly is felkértek már a szervezők és a jó dolgok mellé mindig odaállok, így van ez idén is. Szerencsére lehetőségem is van, hogy támogassam, és kiálljak a kezdeményezésért. Segítem, ahogy csak tudom, hogy a nehéz helyzetben élő gyermekek ünnepe szebb legyen – mondta el csapatkapitányunk.

A Jézuska Járat további részleteiről ide kattintva, az OrosCafén olvashatnak.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.