NB I/B: a listavezető érkezett

Nem sikerült itthon tartani a pontokat a volt válogatott játékosokkal felálló algyői gárda ellen. Bárány Zsolt edző szerint megilletődötten játszottak a srácok.

Orosházi FKSE-LINAMAR U23 – Levendula Hotel FKSE Algyő 24-31 (8-14)

NB I/B-s bajnoki férfi kézilabda-mérkőzés, Orosháza, Eötvös-csarnok, 170 néző. Vezette: Ács, Tóbiás. Orosháza: Miklós – Stojanov 3, Jancsó, Szeitl 3, Nagy A. 3, Héjja 6, Sándor 2. Csere: Kurán, Lipták (kapusok), Soós, Pásztor Á., Jóga 2, Pámer 3, Bella 2, Zalai, Branyiczki. Edző: Bárány Zsolt.

Fiataljaink az NB I/B első helyezettjét fogadták vasárnap kora délután az Eötvös-csarnokban. Megilletődötten kezdték a játékot Bárány Zsolt tanítványai, a 13. percben 1-6-ot mutatott az eredményjelző. A volt válogatott játékosokkal teletűzdelt Algyő magabiztosan irányította a játékot, végig a kezében tartva az első játékrészt. Miklós Gergő bravúrjai kellettek a kapuban ahhoz, hogy ne legyen még nagyobb a különbség a szünetre.

Fotó: Juhász Ágnes

A második félidő elejére összeszedték magukat a mieink, felváltva este a gólok. Egészen az 53. percig sikerült ezt a játékot mutatni. Ekkor ismét magasabb sebességre kapcsoltak a vendégek, így alakult ki a végére a hétgólos algyői előny, ami jelzi a két csapat közti különbséget.

Bárány Zsolt edző: – Túlságosan megilletődtünk a nagynevű játékosokból álló algyői csapattól, lányos zavarunkban sokszor saját játékosainkat sem ismertük fel.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.