Hutvágner pozitív élményekre számít

Továbbra is feszített tempóban zajlik a bajnokság: a PLER-Budapest együttese alig pihente ki a szombati, Cegléd elleni találkozót, máris újabb rangadó következik – írja a fővárosi klub honlapja.

Rövid ünneplés után már a következő feladatra fókuszál Hutvágner István és együttese, hiszen szerdán újabb bajnoki rangadó következik, ezúttal az Orosháza otthonában. Az Orosháza 7 pontot gyűjtött eddig a bajnokságban, ezzel jobb gólkülönbséggel a szintén hétpontos Gyöngyös és Eger előtt, a 9. helyen áll a tabellán. Idén először találkozik a két csapat, ám azt „látatlanból“ tudjuk, hogy kemény mérkőzésre számíthatunk a dél-alföldi katlanban.

„Nagyon fontos győzelem volt a szombati, Cegléd elleni – tekintett vissza Hutvágner István a mögöttük álló fordulóra. – Egyrészt azért, mert az újabb két ponttal közelebb kerültünk a mezőnyhöz, másrészt bebizonyítottuk, hogy egy nálunk papíron erősebb csapat ellen is eredményesek tudunk lenni. Jó lenne átmenteni a szombati formát a folytatásra! Nincs egyszerű dolgunk, mint ahogyan senkinek, hiszen ebben a heti két mérkőzéses ritmusban nagy terhelés alá esnek a fiúk. De keményen dolgozunk, s bízom benne, hogy ha már végre megtaláltuk ezt a jó formánkat, nem eresztjük el! Orosházán mindig kemény meccseket játszunk, ugyanakkor jócskán van sikerélményünk is abban a csarnokban. Bár esélyesebbnek számítanak a hazaiak, ezeket a pozitív élményeket szeretnénk szerdán gyarapítani!“

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.