NB I ifi: könnyed hazai győzelem

Magabiztos győzelmet aratott Buday Dániel NB I-es ifjúsági együttese a Cegléd fiataljai ellen. A mérkőzésen minden csapatrész jó tejesítménnyel vette ki részét a sikerből.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Ceglédi KKSE 37-20 (16-10)

NB I-es férfi ifjúsági bajnoki kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 93 néző. Vezette: Paska, Vastag. Orosháza: Majdán, Rákóczi (kapusok), Simon 3, Bella 6, Novák 9, Wágner L. 2, Sütő 5, Szigetvári 2, Kristofóri, Kiss Alex 1, Kiss Axel 4, Andrikó 2, Balogh, Blaskó 1, Szabó Cs. 2. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 2, ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/1, ill. 3/2.

Megilletődötten kezdték a találkozót az orosházi fiatalok, a találkozó 13. percében már 7-5-re vezetett a ceglédi gárda. Buday edző ekkor időt kért és ennek a lépésének meg is lett az eredménye, hiszen tanítványai ezután sorozatban hatszor találtak az ellenfél kapujába, négy gólos előnyt szerezve ezzel. A folytatásban a gólerősen játszó Novák Bencével az élen még tovább sikerült növelni a hazai fölényt, hattal vezetett az Orosháza a félidő lefújásakor.

Jó támadásokat vezetett az orosházi együttes (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

A második játékrészt egy ötös szériával indították a hazaiak, így 11 gólos előny birtokában gyakorlatilag el is döntötték a mérkőzés sorsát az orosházi fiatalok. Ezt a vezetést aztán a végére jó játékkal még tovább növelték, így még ilyen különbséggel is megérdemelten nyerték a találkozót.

Buday Dániel edző: – Az eleje nagyon döcögősen indult, de utána rendeztük a sorokat és örülök neki, hogy végre taktikailag is jó támadásokat vezettünk, a védekezésünk is rendben volt, a kapusokkal is elégedett vagyok. Örülök a nagy arányú győzelemnek és annak is, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, amivel éltak is a fiatalok.

A folytatásban: 2015. október 25. vasárnap 14:00 órától Orosházi FKSE-LINAMAR – NEKA II.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.