Irány Csurgó!

A Tatabánya elleni hazai bravúros döntetlen után hétközi meccs jön az élvonalban, a Csurgó otthonába utazik a Jordovic-legénység.

Szerdán folytatódik az NB I-es pontvadászat, a tabella harmadik helyén álló Csurgó lesz az ellenfél. Vladan Jordovic vezetőedző így látja az esélyeket:

– A jelenlegi sorozatban olyan csapatokkal játszunk, melyek a tabella élén vannak és a minőségük alapján megérdemelten foglalják el azt a helyet. A Csurgó gárdája jelentősen megváltozott az idei idényre, érkezett sok fiatal játékos, tapasztalt hazai és külföldi egyaránt. Sótonyi László nagyon gyorsan összerakott egy jó kollektívát, ezen a mérkőzésen a Csurgó a nagy favorit. Ami minket illet, szeretnénk folytatni a jó játékok sorozatát, mint ahogyan a Balatonfüred és a Tatabánya ellen. Teljesen felszabadultan fogunk játszani, és megpróbálunk a sportnyilvánosságnak úgy bemutatkozni, mint akik jó kézilabdát nyújtanak. Sérülésekkel vannak gondjaink, de számunkra ez nem lehet alibi. Esélyt kapnak a fiatal játékosok is, akik tapasztalatokat gyűjthetnek, fejleszthetik magukat – emelte ki Vladan Jordovic.

2015. október 7. szerda 18:00 Csurgói KK – Orosházi FKSE-LINAMAR. A találkozót az M4 Sport televízió élőben közvetíti.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.