NB I ifi: győzelem a Vác ellen

Magabiztos első játékrész után a második félidőben megszorongatta az orosházi fiúkat a vendég együttes, de végül a végjátékban korrigáltak Buday Dániel tanítványai.

Orosházi FKSE-LINAMAR – Váci KSE 38-31 (23-14)

NB I-es férfi ifjúsági kézilabda-mérkőzés, Orosháza, 83 néző. V.: Bujdosó, Horváth. Orosháza: Rákóczi, Majdán (kapusok), Zvolenszki 2, Novák 4, Wágner, Sütő 7, Szigetvári, Kristofóri, Kiss Alex 2, Andrikó, Kiss Axel, Blaskó 2, Simon 9, Bella 6, Zalai 6. Edző: Buday Dániel.
Kiállítások: 10, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 2/2.

Vasárnap délután hazai környezetben lépett pályára az orosházi ifjúsági együttes a Váci KSE gárdája ellen. A találkozó első 10 percében még tartották magukat a vendégek (8-6), ekkor azonban Zalai triplájával meglépett az OFKSE. Hiába igyekeztek a váciak, az Orosháza irányította a játékot, a 28. percben már 10 volt a különbség a két csapat között (21-11).

A második félidő eleje szoros küzdelmet hozott, felváltva találtak kapuba a csapatok. Öt perc elteltével aztán váratlan rövidzárlat lépett fel a házigazdáknál, a gólerősen játszó Galbos vezényletével a váciak zsinórban hatot lőttek és három gólra megközelítették az Orosházát (41. p.: 26-23). Buday edző időkérése sem sokat használt a csapatnak, minden hazai gólra két vendég találat érkezett, szorongatott a Vác (46. p.: 28-27). Az utolsó 10 percben aztán összeszedte magát a zöld-sárga legénység és végül jó hajrával magabiztos győzelmet aratott.

Folytatás október 10-én, szombaton Balmazújvárosban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.