U14: ezúttal nem ment

U14-es együttesünk a két héttel korábbi sikeres rajt után most keményebb ellenfelekkel került össze. Sajnos nem sikerült a pontszerzés ezen a szombaton.

Héjja Ádám csapata a legnagyobb megyei riválisokkal, a Békéscsaba és a Békés gárdáival mérte össze a tudását a Badó László régió küzdelmeinek második játéknapján. Orosházi eredmények:

Orosházi FKSE – Békéscsabai DKSE 16-17 (7-8)
OFKSE: Boldizsár Dominik, Sebők Balázs (kapusok), Szemenyei László 10, Garai Gergő 3, Kiss Roland, Patakfalvi Botond 2, Dobrai Dávid, Csizmadia Ádám, Pavuk Martin Tamás 1, Bárány Ferenc, Héjjas Balázs András, Boa Tamás.

Békési FKC – Orosházi FKSE 28-6 (13-3)
OFKSE: Boldizsár Dominik, Sebők Balázs (kapusok), Szemenyei László 3, Garai Gergő 1, Kiss Roland, Patakfalvi Botond 1, Dobrai Dávid, Csizmadia Ádám, Pavuk Martin Tamás, Bárány Ferenc 1, Héjjas Balázs András, Boa Tamás.

Héjja Ádám: – Mind a két találkozón a tudásuk alatt teljesítettek a fiúk, ugyanakkor a második mérkőzésen a győzni akarás nagyobb volt, de még így sem volt elég a két pont megszerzésére a sok technikai hiba miatt. Köszönjük a szülőknek a szurkolást.

Folytatás október 11-én, vasárnap Mezőberényben az Újkígyós és a Köröstarcsa csapatai ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.