Holnaptól meccsek a Masters Eb-n

A Budapest Old Boys csapatának tagjaként Franciaországban van klubunk edzője, Pásztor István is, a cél a címvédés.

Az éjjel utaztak, péntektől megkezdik a mérkőzéseket a magyarok a Franciaországban zajló Masters Európa-bajnokságon. Nizza ad otthont a kontinensviadalnak, melyre a magyar öregfiúk-válogatottal utazott – címvédőként – az OFKSE oszlopos tagja, trénere, Pásztor István is. Még úton a reptérre kértük egy gyors nyilatkozatra.

– Címvédőként érkezünk a Masters Európa-bajnokságra, pénteken és szombaton lesznek meccseink, vasárnap pedig a helyosztókat rendezik. A +45 és +50 korosztályban indul Magyarország, én az előbbiben szerepelek, olyan ismert, elismert játékosokkal alkotok egy csapatot, mint például Bajusz Sándor, Lehel Géza, Zsemberi Tamás, Rosta Miklós, edzőnk Kenyeres József. A célunk természetesen a minél jobb eredmény, vasárnap délután indulunk majd haza – emelte ki Pásztor István.

Pásztor "Öcsi" (balra) tavaly Prágában Európa-bajnoki aranyat szerzett, idén címvédésre készül

Mi pedig szurkoljunk itthonról csapatainknak, hogy folytatódjon a magyar kézilabdázók korosztályos sikersorozata. A 2014-es, prágai Európa-bajnokságon elsöprő sikert arattak a magyarok, a +45 és a +50 évesek korosztályban is a magyar együttes állhatott fel a dobogó legtetejére.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.