OSB: bízunk a jobb folytatásban

Az orosházi serdülők nagy verésbe szaladtak bele a Pick Szeged első csapata ellen. Az önbizalomhiányos játék csakis gyenge teljesítménnyel és kudarccal végződhetett.

Orosházi FKSE – Pick Szeged I. 12-29 (5-15)

Országos Nyílt Serdülő Bajnokság, Orosháza, 50 néző. V.: Elhardt, Kovács P. OFKSE: Rákóczi, Varga (kapusok), Szabó Cs. 4, Andrikó 1, Eszes, Kollár 1, Csányi Z. Kurta Á. 1, Curpás 4, Balogh, Szemenyei, Csányi R., Földi, Blaskó, Kiss Axel, Deák 1. Edző: Pásztor István.
Kiállítások 0, ill. 2 perc. Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2.

A mérkőzés elején még tartotta magát az Orosháza, ám a szegediek a félidő közepén magasabb sebességre kapcsoltak és nemes egyszerűséggel állva hagyták a bátortalanul játszó, sok hibát vétő házigazdákat. A második játékrész még két orosházi góllal indult, de ezután a Pick sorozatban nyolcszor talált a kapuba, ezzel végképp megpecsételve a zöld-sárga alakulat sorsát.

Pásztor István: – Sajnos az első perctől az ellenfél játéka volt a domináns. Pont olyan önbizalom nélküli játékot láttam, amit szerettem volna elkerülni. A megbeszélt játékainkat nem tudtuk végigvinni, nem mertük támadni a falat, aminek az lett a következménye, hogy 10-11 méteren passzolgattunk. Kiszorítottak minket, távoli lövésekkel nem próbálkoztunk, szélsőjátékunk sem volt, katasztófális támadásokat vezettünk. Védekezésünk hullámzó volt, az első félidőben 10 percig még tartottuk magunkat, de utána sajnos az is szétesett. Elnézést kérek a szurkolóktól ezért a teljesítményért, bízom benne, hogy a folytatásban talán jobban tudunk majd teljesíteni.

Folytatás október 8-án, csütörtökön 16:30-tól Szegeden a Pick Szeged II. ellen.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.