Érkezik a Vác, mindent beleadunk

Jól indult a szezon, két győzelemmel a hátunk mögött ebben bízunk szombaton is. A tapasztalt játékosok alkotta ellenfelünk a Vác együttese, meccskezdet 18:00 óra.

Nincs megállás, mozgalmas szezonkezdetet él át NB I-es felnőttcsapatunk: a múlt szombati, Eger elleni hazai győzelem, és a keddi, izgalmas komlói mérkőzés után ezúttal is maximális erőbedobással igyekszik a pontokat bezsebelni a Jordovic-gárda. Trénerünk szerint nem lesz könnyű feladat ezúttal sem, de mindenki minden tőle telhetőt beletesz a sikerért.

A nyári felkészülési tornán orosházi siker született (Fotó: Rajki Judit - OrosCafé.hu)

– A bajnokság beosztása olyan, hogy nincs idő a pihenésre, de ez minden csapat számára így van. Mi olyan filozófiával megyünk tovább, hogy mindig a következő mérkőzés a legfontosabb. Az első két körben bebizonyosodott minden előrejelzés a bizonytalanságról, a minőségről, a bajnokság nehézségéről. Ami a Vácot illeti, jól kezdték a bajnokságot, egy nehéz mérkőzésen vannak túl, legyőzték a Balmazújvárost és döntetlent játszottak a Cegléddel. Olyan csapatról beszélünk, amelyet egy olyan edző vezet, mint Zsiga Gyula, akit európai szinten is ismernek. Jól ismert, tapasztalt magyar játékosok játszanak csapatában, néhány külföldivel együtt. Függetlenül ettől, mi itthon játsszuk a mérkőzést, csapatunk formája egyre jobban emelkedik felfelé, két győzelem van a hátunk mögött. Mindenki belead mindent, hogy folytassuk a sikersorozatot, hogy győzzünk a Vác ellen – emelte ki Vladan Jordovic.

Mindehhez várjuk szurkolóink támogatását is, szombaton 18:00 órakor találkozzunk a csarnokban.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.