NB I ifi: hozták a kötelezőt

Sport36-Komló – Orosházi FKSE-LINAMAR 28-35 (12-18)

NB I-es ifjúsági férfi kézilabda-mérkőzés. Komló, 200 néző. V.: Kóbor, Tasádi. Orosháza: Majdán, Rákóczi (kapusok),  Novák 5, Kiss Axel 1, Wágner L. 2, Simon 6, Zvolenszki 5, Sütő 1, Szigetvári, Kristofóri 1, Kiss Alex 4, Németh I., Zalai 3, Bella 7. Edző: Buday Dániel. A Komló legjobb góllövője: Czakler 14.
Kiállítások: 4, ill. 10 perc. Hétméteresek: 9/7, ill. 4/3
.

A találkozó első szakasza még kiegyenlített játékot hozott (12. p.: 5-5), ekkor az orosházi fiatalok egy 6 gólos szériával megléptek ellenfelüktől és a félidő végére is megőrizték ezt az előnyt. A második játékrészben is az Orosháza akarata érvényesült, és bár a Komlónak voltak jó periódusai, nem tudták komolyabban megszorongatni a vendég együttest.

Az OFKSE ifistái nem kegyelmeztek a náluk jóval – 2-3 évvel – fiatalabb és így jelentős fizikális hátrányban lévő komlóiaknak. A zöld-sárga alakulatnak egyedül Czakler Gergő semlegesítése okozott komoly fejtörést, aki egymaga 14 gólt szerzett a találkozón.

Buday Dániel: – Tipikus idény eleji mérkőzés volt, izgultak a srácok. Új csapat, nem vagyunk összeszokva, de úgy gondolom, hogy egy első mérkőzésnek megfelelt ez. Sok hibánk volt, majd dolgozunk rajta.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.