NB I/B: nem sikerült Dabason

Egyénileg és csapatszinten sem ment – súlyos vereség lett a vége a felkészülési meccsen. A bajnoki rajtig lesz még előkészületi mérkőzésünk.

Dabas KV VSE – Orosházi FKSE-LINAMAR U23 38-21 (15-10)

Péntek este a Dabas otthonában lépett pályára előkészületi találkozón a Bárány Zsolt vezette NB I/B-s felnőtt bajnokságra készülő csapatunk. A felkészülési meccs nem hozta a várt jó játékot. A trénertől megtudtuk, hogy bár számítottak a hazai sikerre, hiszen az ellenfél évek óta stabil, erős csapat a bajnokságban, mégis, az eredmény messze elmaradt a várttól. Sem egyénileg, sem csapatszinten nem tudták felvenni a versenyt, és végül – főleg a második félidei játék okán – súlyos vereségbe szaladtak bele.

– Igaz, hogy ez még a terhelés időszaka, azonban ennél sokkal több kell a pályán. Csalódást keltett a találkozó, azonban dolgozunk tovább, hiszen hamarosan itt a bajnoki rajt – emelte ki Bárány Zsolt.

A bajnoki rajt egészen pontosan szeptember 13-a, ezen a vasárnapon 18 órakor indítják a pontvadászatot, méghozzá hazai pályán a KTE-Kisokos gárdája ellen, addig azonban még egy-két felkészülési meccset mindenképp tervez gárdánk.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.