Hétfőtől munkában az U23-as csapat is

Az edző új, a keret változott, a szezon sem lesz egyszerű – komoly időszak elé néz az NB I/B-s bajnokságban induló gárdánk. A cél természetesen, hogy minél több meccset hozzunk.

Arról már korábban hírt adtunk, hogy új edző irányításával, maradva a másodosztályú felnőtt bajnokságban folytatja juniorcsapatunk. Ahogy Vajer Tamás klubelnök fogalmazott, a cél, hogy fiataljaink a felnőttek közt szerezzenek rutint, tapasztalatokat, melyeket később az élvonalban is kamatoztathatnak majd.

Folytatjuk tehát az NB I/B-ben a bajnokságot U23-as gárdánkkal, melyet Bárány Zsolt irányít, méghozzá hétfőtől. Július 20-án ugyanis megkezdi a felkészülést a gárda, az első edzés 20 órától lesz az Eötvös-csarnokban.

– Eredetileg egy héttel később, 27-én indítottunk volna, de úgy gondolom, jól jön ez az egy hét a ráhangolódásra, a felmérésekkel kiegészítve. A 27-i héten napi három edzésünk lesz, majd visszaállunk a napi kettőre, és jönnek a felkészülési mérkőzések, valamint egy tornát is rendezünk. A célunk a bajnokságban természetesen a minél több győztes mérkőzés, ami nem lesz egyszerű feladat, és a felnőttcsapatnál is egyre többen szerepet kapnak. Bízunk az eredményes felkészülésben – nyilatkozta Bárány Zsolt edző.

Az NB I/B Keleti csoportja az MKSZ bajnoki besorolása szerint: Nyíregyházi KC, FTC, Mizse KC, Békés-Drén KC, KTE Kisokos, EX-ON FKSE Algyő, Ózdi KC, Pick Szeged U23, Orosházi FKSE-LINAMAR U23, Balassagyarmati Kábel SE, Füzesabonyi SC, Törökszentmiklósi Székács, VKK Nyírbátor, Törökszentmiklósi KE.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.