Középpontban az utánpótlás

Folytatjuk edzőink képzését, a következő szezonban is heti rendszerességgel adunk lehetőséget a szakmai továbblépésre. Pénteken egyeztettek a részletekről.

A tervünk, hogy teljesen átformáljuk az utánpótlás-nevelést – nyilatkozta egy korábbi interjúban az Orosházi FKSE-LINAMAR elnöke. Vajer Tamás akkor (és most is) kiemelte, minél több gyermekkel szeretnénk megismertetni a sportágat, az egészséges életmódra nevelni őket.

– Pénteken egyeztettünk a klubunknál dolgozó utánpótlásedzőkkel. Az U7-U14 korosztályok tekintetében döntöttünk arról, mely bajnokságokban indítjuk csapatainkat. A legfőbb, hogy minden fiatalnak lehetőséget biztosítunk arra, hogy fejlődjön, valamennyi gárdánkat benevezzük a gyermekbajnokságokba. Emellett úgynevezett házi bajnokságokat is szervezünk a további tapasztalatszerzés érdekében – hangsúlyozta Vajer Tamás.

Az edzők továbbképzéséről is egyeztettek, a cél, hogy a megkezdett munka folytatódjon, és heti rendszerességgel adjunk lehetőséget a továbblépésre. A szakmai munka vezetője Vladan Jordovic lesz a következő szezonban is.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.