Beállóst igazolt az OFKSE

Horvát korosztályos Európa-bajnok érkezett, egy balkezes átlövőt keres még a klub. Július 13-án indul az alapozás.

24 meccsen 78 gólt szerzett a horvát első liga 2014/15-ös alapszakaszában Dominik Smojver, aki már az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es férfi kézilabda együttesét erősíti. A hétvégén írt alá 2+1 éves szerződést a klub a 23 esztendős, karlováci, sokszoros horvát korosztályos válogatott és kontinensbajnok beállóssal.

– Dominik Smojver 50-szeres horvát junior és kadett válogatott. Hazája színeiben 2010-ben korosztályos Európa-bajnoki aranyat, 2012-ben ezüstérmet szerzett, emellett világbajnoki 4. hellyel is büszkélkedhet. Bízunk sikeres pályafutásában Orosházán is – mondta el az OrosCafénak Vajer Tamás klubelnök, akitől megtudtuk azt is, a keret zöme összeállt, egy balkezes átlövőt keresnek még.

Dominik Smojver a Karlovac egyik legeredményesebb játékosa volt, ezentúl az Orosházát erősíti (Fotó: Rajki Judit)

A 195 cm magas Dominik Smojver első tapasztalatai kedvezőek városunkban. A szombat délutáni bemutatkozóján úgy fogalmazott: bízik az eredményes szezonban Orosházán.

Az alapozás július 13-án, hétfőn indul NB I-es férfi kézilabdacsapatunknál Vladan Jordovic vezetésével, augusztus közepén pedig egy nemzetközi felkészülési tornának ad otthont a csarnok.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.