Komporály Attila Orosházára szerződik

A magyar élvonalban szereplő Orosháza együttesénél fog játszani a Székelyudvarhelyi KC saját nevelésű jobbszélsője – írta meg a uh.ro, az udvarhelyi hírporál.

Az évek óta a 6-os számú mezt viselő jobbszélső az SzKC saját nevelésű játékosa, gyerekkorától a klub csapataiban edződött és vált profi sportolóvá. A 26 éves, 185 centiméter magas, baróti születésű Komporály Attila az elmúlt években Mihalcea Andrei helyetteseként játszott a csapatban, ettől függetlenül néha kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A most végződő szezonban 26 gólt szerzett.

Mihalcea és Komporály

Komporály Attila két éves megegyezést írt alá a magyar élvonalban szereplő Orosháza együttesével, azzal a csapattal, ahol a kétezres évek elején az SZKC kapusa, Szabó Levente is szerepelt. Komporály a Facebook-oldalán közölte a hírt ismerőseivel, az Orosháza honlapján is megjelent már, hogy hozzájuk szerződik az SzKC kézilabdázója.

Az SzKC ma 18 órától a Bákó vendégeként játszik a bajnokság 7-8. helyéért zajló összecsapáson, a második találkozó csütörtökön 18 órától lesz a sportcsarnokban, a klub közleménye szerint a belépés díjtalan lesz arra a meccsre.

(Szerző: Katona Zoltán – uh.ro)

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.