Bronzérem Veszprémből

Kósa Balázs U8-as csapata a harmadik helyet szerezte meg Veszprémben, a Megyei Jogú Városok Szivacskézilabda Versenyén. A torna gólkirályát is az orosházi együttes adta Janowszky Soma személyében.

Az érdi Kőrösi Kölyök Diáksport Egyesület az idei évben második alkalommal rendezte meg meghívásos szivacskézilabda versenyét, amelyre 10 leány és 10 fiú csapat fogadta el a meghívást. A tornát a “királynék városában”, Veszprémben rendezték meg 2015. május 23-24-én. Az ország szinte minden régiójából érkezett kölyökcsapatok nagy-nagy elszántsággal és lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelmekbe. Az Orosházi FKSE U8-as csapata is meghívást kapott a tornára, ahol remekül szerepeltek a fiúk.

Csoportmérkőzések:
Orosházi FKSE – Kőkúti Sasok DSE Tata 23-7
Orosházi FKSE – Veszprémi Kézilabda Akadémia 26-11
Orosházi FKSE – Várpalotai Bányász Sportkör 23-22
Orosházi FKSE – Kézilabda Utánpótlás PLER 12-15

Elődöntő:
Éles József Kézilabda Iskola SE – Orosházi FKSE 20-18

A 3. helyért:
Orosházi FKSE – Pécsi-Sport Nonprofit ZRT 24-19

Végeredmény:
1. Éles József Kézilabda Iskola SE
2. Kézilabda Utánpótlás PLER
3. Orosházi FKSE
4. Pécsi-Sport Nonprofit ZRT
5. Veszprémi Kézilabda Akadémia
6. Törökszentmiklósi KE
7. Apor Vilmos Katolikus ÁI Győr
8. Várpalotai Bányász Sportkör
9. Kőkúti Sasok DSE Tata
10. Csepel Diáksport Egyesület

Gólkirály: Janowszky Soma – 70 gól (Orosházi FKSE)

A bronzérmes orosházi csapat

A csapat tagjai: Tóth Nándor, Tóth Attila, Gelegonya Bence, Császár Áron, Mester Zalán, Somogyi Szabolcs, Janowszky Soma, Szénási Vendel.

Kósa Balázs edző: – Nagyon magas színvonalú rendezvényen vettünk részt, nem volt gyenge csapat a tornán. Az összes mérkőzésen a maximumot kellett nyújtani, egy pillanatra sem lehetett kiengedni. A gyerekek mindent kiadtak magukból, az utolsó erejükig küzdöttek. A csapat minden tagjával maximálisan elégedett vagyok, volt egy az egész tornán kiemelkedőt nyújtó játékosunk – Janowszky Soma – aki vezére volt a csapatnak és húzta magával a többieket. Köszönöm a csapatot elkísérő szülők segítségét és nagyszerű szurkolását. Nélkülük nem lett volna meg a bronzérem.

A bejegyzés kategóriája: Hírek
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.